Hrvatski radio

Radio Zadar

U programu Radio Zadra: Višnjik ili Jazine?

19.09.2022.

09:42

Autor: Radio Zadar

Dvorana u Jazinama

Dvorana u Jazinama

Foto: Šime Zelić / Pixsell

Dolaskom nove uprave u KK Zadar Omladinski pogon je zbog duga prema Višnjiku vraćen u dvoranu Jazine. U našem Jutarnjem programu postavili smo vam stoga pitanje gdje mislite da trebaju igrati i trenirati košarkaši Zadra, u Višnjiku ili Jazinama. Evo što kažu naši slušatelji: 


Komentari slušatelja

Manje struje i manje troškova, tu su emocije prema Jazinama jer je to kuća gdje se počelo, samo treba popraviti zgradu...- kažu oni koji su za to da se igra i trenira u zgradi u Jazinama. Druga strana pak drži da je nova dvorana krasna,da se dobro puni kad su dobre utakmice te da nema smisla napuštati je. 

Za naš program  ovu je temu komentirala i pročelnica za kulturu i sport grada Zadra Dina Bušić : 

Kompletne aktivnosti KK Zadra bi trebale biti na Višnjiku, to je stav grada, no odluka je na upravi kluba i Nadzornom odboru. Uvjeti za treninge i utakmice idealni su na Višnjiku. Grad se neće petljati u takve odluke, mi smo tu kao podrška ali odluke takve grad ne donosi.

Direktor KK Zadar David Gunjević pak obrazlaže stav kluba da se Omladinski pogon na jedno vrijeme izmjesti u staru dvoranu dugom prema Višnjiku : 

Mi smo sada u financijskim dubiozama, imamo 12 milijuna kuna duga prema dvorani i to moramo zatvoriti. Ne želimo dugoročno izaći s Višnjika, želimo igrati na Višnjiku.

Nove aktualne teme uz komentare slušatelja i izjave mjerodavnih slušajte u Jutarnjem programu od 8 i 30 do 9 sati od ponedjeljka do petka ! Uključite se svojim komentarom ! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.