Hrvatski radio

Radio Zadar

U špici korone krize oni su uredili školu

26.05.2020.

13:38

Autor: ...

U špici korone krize oni su uredili školu

U špici korone krize oni su uredili školu

Foto: - / -

Pripadnici 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemunika u povodu Dana Hrvatske vojske sudjelovali su u uređenju okoliša i pročelja Osnovne škole Petar Zoranić u Ninu. Riječ je o projektu sudjelovanja HV-a u lokalnoj zajednici.

 

 Hrvatska vojska dala svoj obol i u špici korona krize dokaz je i uređena Osnovna škola Petar Zoranić kako bi se djeca u Ninu sigurno vratilo u klupe kaže brigadir Željko Ninić:

" Naši djelatnici su u dvorištu škole posadili masline, pokosili travu te obojali klupe i rukohvate a nove boje dobilo je i pročelje škole s postavom novog natpisa naziva ustanove"

Zadovoljstvo se širi zbog novouređene obatzovne ustanove koja je vrata otvorila jučer a radovi su završeni prošli tjedan.Sudjelovalo je 10 tak pripadnika 93.krila a potporu su dali zadarska Županija i Injženerska bojna Gardijske mehanizirane brigade kopnene vojske.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.