Hrvatski radio

Radio Zadar

U utorak otvorenje novog Studentskog doma i restorana

30.09.2022.

14:03

Autor: HRT Radio Zadar

Novi Studentski dom i restoran

Novi Studentski dom i restoran

Foto: Sveučilište u Zadru / -

Sa zadarskog Sveučilišta su najavili svečano otvorenje Studentskog doma i restorana u utorak, 4. listopada s početkom u 14 sati na Novom kampusu.  

U sklopu programa otvorenja održat će se Završna konferencija projekta “Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru”, koji je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj putem Ograničenog postupka dodjele bespovratnih sredstava “Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju”.


Kroz ovaj projekt izgrađen je objekt s ukupno 284 kreveta u tri paviljona, 500 sjedećih mjesta u studentskom restoranu i slastičarnici, uz dodatne sadržaje: prostor za dnevni boravak i učenje, praonicu rublja, spremišta, čajne kuhinje i ured.


Sa Sveučilišta ističu da bi usluge pružanja smještaja i prehrane trebale pridonijeti smanjenju troškova studiranja i zajedno s dodatnim sadržajima podići kvalitetu studiranja u Zadru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.