Hrvatski radio

Radio Zadar

10:09 / 28.05.2016.

Autor: HRT centar Zadar

U Zadru GPA prvenstvo Europe u powerliftingu 2016.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Boriku se ovog vikenda održava u regiji svih vrsta sportova i rekreacije usko vezanih uz fitness i srodne sportove snage te ujedno jedinstveni događaji koji prvenstveno promoviraju zdrav i sportski život.

Specifičnost ovih događanja je da će se po prvi puta u Hrvatskoj objediniti na jednom mjestu natjecanja u fitnessu, bodybuildingu i sportovima snage s centralnim događajem – PRVENSTVOM EUROPE U POWERLIFTINGU po GPA federaciji i edukativnim seminarima u sklopu 1. KONGRESA FITNESS TRENERA HRVATSKOG BODY BUILDING SAVEZA na kojima će svi natjecatelji, natjecateljice, treneri i općenito fitness entuzijasti iz šire regije imati jedinstvenu priliku prestaviti rezultate svojeg cjelogodišnjeg vježbanja i višestrukih odricanja. 

GPA PRVENSTVO EUROPE U POWERLIFTINGU – međunarodno natjecanje u triatlonu snage, bench pressu i deadliftu u suradnji s „Hrvatskim sokolom“ – savezom za discipline snage održava se 27., 28. i 29. svibnja u Zadru. 

Službeno međunarodno natjecanje u triatlonu snage (dead lift, potisak s klupe i čučanj) , bench pressu i dead liftu pod pokroviteljstvom Hrvatskog sokola – saveza za discipline snage i prema pravilima GPA (Global Powerlifting Alliance), održava se u organizaciji Sportskog kluba „Titan gym“ Bjelovar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.