Hrvatski radio

Radio Zadar

U Zadru okupljeni zaljubljenici u strip

09.10.2017.

07:24

Autor: HRT radio zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradska knjižnica Zadar organizira drugi Festival stripa. Na otvorenju sudjeluju gosti Festivala: Sonja Gašperov iz Splita te Robert Solanović Bob i Fran Strukan iz Zagreba. Autori će se predstaviti i najaviti svoje radionice u narednim danima te crtati za okupljene.

Od 9. do 11. listopada Gradska knjižnica Zadar organizira drugi  Festival stripa - Zbirka 74

Gosti predavači dolaze iz Splita (Sonja Gašperov) i Zagreba (Fran Strukan i Robert Solanović Bob). Pored njih, domaće zaljubljenike i autore predstavljaju Zlatko Bukač, koji će govoriti o povijesti američkog stripa, a Tomislav Košta će uz pomoć Valentina Radmana predstaviti svoj nedavno izdani strip album Sjećanja.

Na ulaznom dijelu Središnje knjižnice postavljena je izložba strip tabli gostiju Festivala, i izbor najupečatljivijih i najvažnijih stripova iz fonda Gradske knjižnice Zadar.

18:00-19:30, MMD, Otvorenje 2. Festivala stripa – Zbirka 74

Na otvorenju sudjeluju gosti Festivala: Sonja Gašperov iz Splita te Robert Solanović Bob i Fran Strukan iz Zagreba. Autori će se predstaviti i najaviti svoje radionice u narednim danima te crtati za okupljene.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.