Hrvatski radio

Radio Zadar

U Zadru rođena djevojčica stigla s područja potresa

08.01.2021.

10:29

Autor: rzd

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

U zadarskoj Općoj bolnici noćas je rođena prva beba s područja Sisačko-moslavačke županije čiji su roditelji privremeno našli smještaj u Zadru. Riječ je o djevojčici koja je treće dijete u obitelji. Na području Zadarske županije trenutačno borave 303 osobe s područja stradalih u potresu.

Molimo sve obitelji ili njihove domaćine, ukoliko imaju potrebe za bilo kakvom vrstom pomoći (hrana, odjeća, liječnička skrb ili bilo koji drugi oblik zdravstvene zaštite) da se jave na telefonski broj 350-318 ili e-mail stozercz@zadarska-zupanija.hr, objavio je Stožer civilne zaštite Zadarske županije

Sve stanovnike Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji s područja pogođenih potresom i dalje pozivamo da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti informacije Stožeru civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti i na e-mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije (stozercz@zadarska-zupanija.hr).

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.