Hrvatski radio

Radio Zadar

U Zadru večeras besplatni Wi-Fi

04.05.2016.

11:15

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras s početkom u 20 sati pogledajte novu predstavu HNK Zadar, seksi komediju BESPLATNI Wi-Fi talijanskog autora Claudia Gnomusa o slučajnom susretu Žane Bumber, Alena Liverića i Petre Težak u režiji Zorana Mužića.

Predstava Besplatni Wi-Fi…  (u originalu: Tre ex in affitto – Wi-Fi inclusa) praizvedena je u Teatro dei Satiri u Rimu 2015. godine postigavši zapažen uspjeh kod publike i kritike. Izvodili su je autor teksta i redatelj Claudio Gnomus, Roberta Garzia i Annalisa Aglioti.

Komedija s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života, donosi priču o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.