Hrvatski radio

Radio Zadar

Učenici uredili predvorje ginekologije

27.02.2017.

12:01

Autor: Iva Rogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Suradnja Opće bolnice Zadar i Prirodoslovno-grafičke škole rezultirala je uređenjem predvorja Službe za ginekologiju i opstetriciju. Učenici drugog razreda osmislili su izgled folija koje su postavljene na zidove predvorja, a same folije realizirao je Studio G.

Budućim roditeljima i svima drugima koji budu prolazili kroz ovaj prostor, boravak će, sasvim sigurno biti puno ugodniji nego do sada. Kako je došlo do suradnje s Prirodoslovno grafičkom školom, objasnio je pročelnik službe za ginekologiju, dr. Branko Dukić: Došlo je do suradnje sa fotografima koji fotografiraju rodilje koje odlaze iz bolnice sa svojom djecom i obitelji. Ambijent u kojem su se fotografirali nije bio reprezentativan, pa smo na prijedlog fotografa stupili u kontakt sa ravnateljem Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, Tomislavom Grbinom. On je doveo učiteljice koje se bave dizajnom i zajedno sa svojim učenicima su postavili motive s kojima smo se mi složili i krenuli u realizaciju, kazao je dr. Dukić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.