Hrvatski radio

Radio Zadar

Udruga navijača Tornado - Ponos Hrvatske

30.01.2018.

19:42

Autor: HRT

Udruga navijača Tornado - Ponos Hrvatske

Udruga navijača Tornado - Ponos Hrvatske

Foto: - / -

Kada navijaju rade to snažno, glasno i sa srcem. Nemjerljiva su potpora s tribina košarkašima Zadra i onda kada im ne ide najbolje.Velik je broj humanitarnih akcija koje su organizirali. Ona za Anđelu Piplović, mladu Zadranku oboljelu od Rettovog sindroma, rijetke genske bolesti, jedna je u nizu.

Ponos Hrvatske utemeljen je još 2005. godine. Njime se želi odati priznanje ljudima koji su svojim djelima pokazali iznimnu ljudskost, nadahnuli druge ili učinili nešto zbog čega su primjer drugima: spasili živote, pokazali veliku dobrotu ili nevjerojatnu hrabrosti i požrtvovnost.

Svim malim ljudima koji su napravili veliko djelo Udruga 'Ponos Hrvatske' već po 13. put dodjeljuje godišnja priznanja za hrabrost i humanost. U emisijama Dobro jutro, Hrvatska i Dobar dan, Hrvatska vidjet ćemo 15 priča dosad nepoznatih, hrabrih junaka. Među njima je i zadarski Tornado. Pogledajte prilog. 

Ponos Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.