Hrvatski radio

Radio Zadar

Udruga turističkih vodiča "Donat" poziva na razgled gradova

15.01.2023.

07:13

Autor: SJM

Obilazak Zadra

Obilazak Zadra

Foto: .-. / .-.

Povodom obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske Udruga turističkih vodiča Donat organizira besplatni razgled grada Zadra te Biograda, Nina i  Benkovca, a u sklopu projekta Upoznaj svoju zemlju.Organiziran je i obilazak Paga, ali u organizacjij TZ grada Paga.

Pridružite nam se 15.01. s početkom u 12:00 sati na Trgu pet bunara - pozivaju iz Udruge Donat građane koji žele upoznati Zadar. Tema razgleda: Od Idasse do Zadra. Vodič: Silvana Vranić.


Sve zainteresirane mole da najave svoje sudjelovanje na mail info@zadarguides.com ili telefonski porukom na broj 091 581 7394.


Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske započela je s ovom hvalevrijednom inicijativom 2017. godine, a svake godine priključuje joj se sve veći broj gradova, mjesta i sela diljem Lijepe naše sve povodom obilježavanja Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, a s ciljem upoznavanja lokalnog stanovništva s bogatom poviješću, kulturom i tradicijama kraja u kojem žive.
Na Facebook stranici Udruge navode se termini i lokacije za obilazak ostalih gradova. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.