Hrvatski radio

Radio Zadar

Udruga upravitelja stambenih zgrada RH u Zadru

19.04.2018.

06:48

Autor: rzd

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

Udruga upravitelja koja okuplja 86 vodećih upravitelja iz cijele Hrvatske u hotelu Kolovare organizira savjetovanje na kojem će se govoriti o temama iz upraviteljske prakse, zakonskim okvirima uz vlasništvo i zaštitu osobnih podataka,

Također i o korištenju sredstava iz EU fondova za energetsku obnovu zgrada, promjeni uređaja za grijanje te pravilnicima. Članovi Udruge upravitelja održavaju više od 80% stambenog fonda u RH.

Udruga tijekom cijele godine intenzivno prati sva događanja vezano za upravljanje zgradama te surađuje sa svim relevantnim institucijama i stručnjacima iz tog područja. Našu djelatnost i ovaj skup svojim pokroviteljstvom i najavljenim sudjelovanjem u predavanjima i ove godine podupire Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HGK, Građevinski fakultet.

Na savjetovanju će sudjelovati i upravitelji iz regije (BIH, Srbija, Slovenija, Makedonija, Austrija, Latvija) koji će se pridružiti na Okruglom stolu međunarodne razmjene iskustva u upravljanju stambenim zgradama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.