Hrvatski radio

Radio Zadar

Uhićen razbojnik s nožem

27.02.2013.

10:01

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policija sumnja da je 22 godišnjak iz Zadra uz prijetnju nožem opljačkao prodavaonicu u ponedjeljak oko 14 sati na Put Nina, zatim u Riječkoj ulici i Ive Mašine u prosincu prošle godine, te siječnju i veljači u prodavaonicama u Sukošanu, Mate Balote i Ljudevita Gaja u Zadru.

Zadarska krim policija provodi kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je u ponedjeljak oko 14 sati, u ulici Put Nina u Zadru, maskiran uz prijetnju nožem od 53-godišnje zaposleniceukrao nekoliko stotina kuna. Njega se također sumnjiči za dva razbojništva u prodavaonicama u Riječkoj i Ulici Ive Mašine u prosincu prošle godine. Vjeruje se da je počinio i tri razbojništva u siječnju i veljači u prodavaonicama u Sukošanu te u ulicama Mate Balote i Ljudevita Gaja u Zadru. U svim prodavaonicama zaposlenicama je prijetio nožem, a otuđio je iznos u ukupnom iznosu od petnaestak tisuća kuna.

            Teška krađa

        Jučer, u ranim jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt na Obali kneza Domagoja u Zadru te otuđio nekoliko stotina kuna. U protekla tri dana u Suhovarama nepoznati je počinitelj provalio u baraku u vlasništvu udruge građana te otuđio agregat vrijedan nekoliko tisuća kuna. U proteklih petnaest  dana nepoznati je počinitelj iz prodavaonice na Jadranskoj cesti u Zadru otuđio dvije slavine vrijedne nekoliko tisuća kuna, javila je zadarska policija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

Nadin 2022

Kušanje vina