Hrvatski radio

Radio Zadar

Ukrao jedrilicu s veza na Pagu

08.05.2023.

10:21

Autor: PU Zadarska

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL

Između 3. i 5. svibnja u Šimunima na Pagu, nepoznati počinitelj s veza u marini otuđio jedrilicu u vlasništvu trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u vezi kaznenog djela teške krađe.

S četvrtka na petak (4./5. svibnja) u Zadru, u ulici Put kotarskih serdara, nepoznati počinitelj je iz brodice u vlasništvu trgovačkog društva otuđio brodsku opremu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe. 


U istom razdoblju u Kalima je nepoznati počinitelj iz mora otuđio ribarske mreže u vlasništvu ribarskog obrta. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


U subotu, 6. svibnja u Zadru, na parkiralištu na Obali kneza Branimira, nepoznati počinitelj je iz automobila u vlasništvu 40-godišnjakinje otuđio novčanik s dokumentima. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Također u subotu u Biogradu, nepoznati počinitelj otuđio je električni romobil u vlasništvu 44-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.