Hrvatski radio

Radio Zadar

Umjesto dolaska u Škabrnju odajte počast u svojim gradovima i selima

13.11.2020.

17:50

Autor: HRT Radio Zadar / Općina Škabrnja

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Radi pandemije umjesto dolaska u Škabrnju odajte počast svim stradalima za Domovinu na tih i dostojanstven način u krugu obitelji sjećanjem i paljenjem svijeća, u svojim gradovima i selima – poručuje načelnik Nediljko Bubnjar.

Iz Općine Škabrnja stiglo je priopćenje koje potpisuje načelnik Nediljko Bubnjar. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

                                  OBAVIJEST ZA OBILJEŽAVANJE DANA STRADANJA U ŠKABRNJI

Hrvatice i Hrvati, poštovani građani i građanke RH, svi koji ste ove godine planirali i željeli doći na obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u ime cijele Škabrnje od srca zahvaljujem.

Pozivam Vas da ove godine radi pandemije koja je pogodila kako cijeli svijet tako i nas i našu Hrvatsku, umjesto dolaska u Škabrnju odate počast svim stradalima za Domovinu na tih i dostojanstven način u krugu obitelji sjećanjem i paljenjem svijeća, u svojim gradovima i selima.

Ukoliko usprkos situaciji želite doći u Škabrnju i odati počast molim Vas da to bude u danima uoči ili nakon 18.studenoga kako bi se svi skupa manje izlagali riziku izbjegavanjem većeg okupljanja.

U nadi i želji da će ove virusne nepogode uskoro prestati od srca Vas pozdravljam i zahvaljujem na razumijevanju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.