Hrvatski radio

Radio Zadar

Umjesto u noćnim klubovima, mladi na brodovima s glazbom

21.08.2020.

12:36

Autor:

Dino Stanin/PIXSELL, ilustracija

Dino Stanin/PIXSELL, ilustracija

Foto: - / -

Nakon što je nacionalni Stožer Civilne zaštite ograničio rad kafića i noćnih klubova do ponoći, vlasnici su se dosjetili pa organiziraju jednodnevne izlete. Za predstojeći vikend više zadarskih klubova na svojim stranicima najavljuje krstarenja na brodovima.

Radi se u biti o izletima s glazbom. Činjenica je da moramo poštivati odluke Stožera, kakve god jesu, činjenica je i da nam poslovno idu na štetu, ali zdravlje je na prvom mjestu. Poduzetništvo je takvo da ostavlja mogućnost da pokušate osigurati, ako ništa drugo plaće zaposlenima i za obveze koje imate. Dakle, riječ je o izletu s glazbom, naravno uz sve mjere, rekao nam je Pjerino Bebić, suvlasnik poznatog zadarskog kluba, koji je nakon zadnje odluke stožera zatvoren. 

Za sada se takvi izleti organiziraju navečer, a Bebić pretpostavlja da je moguće kako će biti i tijekom ddana. Dodaje kako nsinoć nije bilo veliko zanimanje mladih, dok za večeras već imaju nešto rezervacija. Prije isplovljavanja posjetila ih je i mjerodavna inspekcija. Prigodom ukrcaja gostiju imali smo djelatnike MUP-a i bila je jedna inspektorica, da vide kako to radimo, znači mjeri se temperatura svima, dezinficiraju ruke, sve je po pravilima, zaključuje Bebić. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.