Hrvatski radio

Radio Zadar

Uoči nastupa za javnost otvorena proba Zadarskog komornog

18.07.2020.

10:24

Autor: tp

Foto/Toni Pajkin

Foto/Toni Pajkin

Foto: - / -

Iznimno je zanimanje za sutrašnji koncert Zadarskog komornog orkestra, pa su organizatori svima koji nisu uspjeli doći do ulaznice ponudili da poslušaju probu sutra u10 sati, a također će izvan crkve sv. Nikole postaviti projekcijsko platno kako bi koncert mogao pratiti i s tog mjesta.

Zbog velikog interesa za sutrašnji koncert Zadarskog komornog orkestra "Četiri godišnja doba" u sklopu 60. Glazbenih večeri u Sv. Donatu za javnost se otvara i generalna proba.

Proba započinje sutra u 10 sati, a koncert u 21 sat, sve u crkvi sv. Nikole. Također, tijekom koncerta u dvorištu crkve bit će postavljeno projekcijsko platno i dodatne stolice kako bi dio publike koji nije stigao rezervirati ulaznice za crkvu mogao uživati u koncertu.

Svi koji su unaprijed rezervirali ulaznice bit će danas obaviješteni o detaljima. Ulaznice se preuzimaju isključivo ispred koncertnog prostora, i to sat vremena prije koncerta, kako bi se na vrijeme provele sve potrebne mjere.

Naglašavamo da ima još slobodnih mjesta za probu/matineju u 10 sati, kao i za dvorišnu projekciju u 21 sat. Mjesta se mogu rezervirati SMS porukom na broj +385913623183 (molimo isključivo SMS, ne poziv!) ili e-mailom na kuzd@kuzd.hr. Poruka mora sadržavati ime, prezime i kontakt broj, te naznaku radi li se o generalnoj probi (10 h) ili projekciji (21 h).

Molimo vas za razumijevanje, budući da su zbog epidemioloških mjera naši koncertni prostori svedeni na trećinu kapaciteta. Činimo sve kako bismo što većem broju ljudi omogućili praćenje koncerata, a da pritom vodimo brigu o zdravlju i sigurnosti svih nas.
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.