Hrvatski radio

Radio Zadar

Urbofon Live predstavlja jedinstven šibenski bend The Fogsellers

30.03.2023.

10:38

Autor: Radio Zadar

The Fogsellers

The Fogsellers

Foto: Arhiva benda / -

Nakon zagrebačkog Festivala svjetla, sjajan četveročlani bend The Fogsellers ovaj petak, 31. ožujka stiže u Guma bar u sklopu Urbofon Live programa! Ovi ambasadori dobrog zvuka oduševit će vas fuzijom organske i elektroničke glazbe koja nadilazi žanrovske okvire.

Temeljnu postavu benda čine multiinstrumentalist Mirko Rak i bubnjar Josip Palinić uz pridružene članove Luku Mršu na trubi i Željka Andrića na saxofonu. 


Krajem prošle godine obilježili su deset godina rada, a nakon albuma "Smooth Simplicity" (2017.) kojim su osvoijli publiku i kritiku te zaradili dvije uzastopne nominacije za nagradu “Ambasador” u kategoriji najboljih elektroničkih bendova, pripremaju novo studijsko izdanje.

Iako se kroz godine zvuk benda mijenjao on se do danas bazira na fuziji elektronske i organske glazbe, a uživo Fogsellersi uvijek ostavljaju prostora za improvizaciju zbog koje je svaki nastup unikatan i zanimljiv.


Ne propustite koncert The Fogsellersa u Zadru 31. ožujka od 21:30 sati u Guma baru.


Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti:

- putem Entrio sustava za prodaju ulaznica (https://www.entrio.hr/event/urbofon-live-the-

fogsellers-13633),

- u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do

petka od 8:00 do 16:00 sati,

- na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.