Hrvatski radio

Radio Zadar

Uskoro potpisivanje koncesijskoga ugovora za Gaženicu

02.06.2018.

20:53

Autor: Vladimir Šetka

izvor: Lučka uprava Zadar

izvor: Lučka uprava Zadar

Foto: - / -

Prošla su više od dva mjeseca od odabira koncesionara za putnički terminal u Gaženici, a koncesijski ugovor još nije potpisan. Iz tvrtke Zadar International Port Operations doo nas uvjeravaju kako je to praktički samo pitanje dana.

Kao tvrtka koja je izabrana na nedavnom natječaju za koncesiju za novi putnički terminal Luke Gaženica, Zadar International Port Operations očekuje vrlo skori potpis Ugovora o koncesiji. Odmah nakon toga ćemo preuzeti upravljanje putničkim terminalom, uoči početka sezone krstarenja, izjavio je za Radio Zadar Barbaros Ozakan, predstavnik tvrtke.

Dodaje kako su u ZIPO-u izuzetno sretni i ponosni što će i Zadar uskoro postati važan dio portfelja tvrtke Global Ports Holding i tako stati uz bok lukama poput Valette, Lisabona, Barcelone, te najnovije luke u njihovu portfelju - Havane. Uvjereni smo kako će naše stručno znanje i kompetencije te dugogodišnje iskustvo u upravljanju lukama snažno pridonijeti rastu i razvoju luke Gaženica, stoji u odgovoru budućega koncesionara.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.