Hrvatski radio

Radio Zadar

Uskrsni program zadarske TZ : podjela pisanica, izložba, koncerti

16.04.2022.

08:29

Autor: Radio Zadar

Uskrsna izložba u palači Cedulin

Uskrsna izložba u palači Cedulin

Foto: TZ grada Zadra / Radio Zadar

U atriju palače Cedulin postavljena je izložba slika i oslikanih jaja Silvijane Dražović i njenog kolege kipara Borisa Cikača. Poznata zadarska umjetnica zaslužna je za ovu izložbu, a njezina mašta i kreativnost unijele su pravi dašak proljeća i uskršnje vedrine u ovaj mali kutak na Poluotoku. Izložbu možete pogledati od 15. do 19. travnja.

Na Veliku subotu, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, večernji glazbeni program u palači Cedulin upotpunit će mladi zadarski pijanist Borna Pehar.

Tijekom ove tri večeri na Narodnom trgu nas također očekuju nastupi lokalnih glazbenika. Tako će u subotu nastupiti vrhunska klapa Niko, na sam Uskrs imat ćemo priliku poslušati Elenu Stellu & Ante Jeličić Trio, dok će na Uskrsni ponedjeljak glavni trg uljepšati grupa Infishando. Svi glazbeni nastupi započinju u 19:30 sati.

Osim izložbe i glazbenih nastupa, Turistička zajednica grada Zadra je na Veliku subotu od 10 do 13 sati organizirala i promenadno kostimirano dijeljenje pisanica i promidžbenih materijala na Poluotoku za sve Zadrane i veliki broj turista koji se ovih dana nalaze u našem gradu - javili su iz zadarske TZ.


Izložba slika i oslikanih jaja Silvijane Dražović i kipara Borisa Cikača

Izložba slika i oslikanih jaja Silvijane Dražović i kipara Borisa Cikača

Foto: TZ grada Zadra / Radio Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.