Hrvatski radio

Radio Zadar

Uspješno održan 13. Festival vjenčanja u Zadru

20.01.2020.

15:50

Autor: HRT Radio Zadar

Uspješno održan 13. Festival vjenčanja u Zadru

Uspješno održan 13. Festival vjenčanja u Zadru

Foto: - / -

13. Festival vjenčanja u organizaciji Udruženju obrtnika Zadar uspješno je održan protekli vikend 18. i 19. siječnja u Arsenalu, ove godine u nešto ranijem terminu .

Preko 50 izlagača prezentiralo je svoje usluge i proizvode vezane uz organizaciju vjenčanja, te su ponudili festivalske popuste posjetiteljima koji su ih u dane Festivala posjetili na njihovim izlagačkim pozicijama. 

Ovogodišnji Festival vjenčanja doživio je svojevrsni preokret u smjeru visokih tehnologija. Svi izlagači su na ovom Festivalu imali priliku predstaviti svoje poslovanje u ležernom razgovoru s voditeljicom Tamarom Šoletić, što se prenosilo na velikom video zidu na Festivalu, te putem Facebook stranice Festivala vjenčanja Zadar (https://www.facebook.com/FestivalVjencanjaZadar/).

Isto tako je umjesto tradicionalne revije vjenčanica uživo, oba dana održavanja Festivala u 18 sati na video zidu bila prikazana video prezentacija vjenčanica, frizura, šminke i cvijeća, koja se ujedno uživo prenosila na FB stranici. Posjetitelji su ujedno mogli pogledati retrospektivnu izložbu proteklih Festivala vjenčanja, kao i detalje sa istih. Izložbu su obogatile kreacije Ade Duke koja je idejna začetnica Festivala vjenčanja u Zadru. 

Festival vjenčanja i nadalje je ostao humanitarnog karaktera, ali ove godine na način da je Udruženje obrtnika Zadar nakon proteka Festivala iz svojih sredstava, sukladno odluci Upravnog odbora  doniralo 5.000,00 kuna Udruzi za autizam Zadar. 

Zajedničkim snagama vrijednih izlagača, organizatora i partnera, te uz podršku svih sponzora i medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala, 13. Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj budućih mladenaca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.