Hrvatski radio

Radio Zadar

14:33 / 18.02.2022.

Autor: Radio Zadar

Stomatološka pripravnost - dežuran stomatolog u Nikole Matafara 2 A

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Slavko Midzor / Pixsell

U nedjelju, 20. veljače 2022. godine počinje posebni oblik rada u dentalnoj zdravstvenoj zaštiti tzv. pripravnost u kojoj će građanima nedjeljom i blagdanima od 8,00 – 20,00 sati biti dostupna pomoć - javljaju iz Doma zdravlja Zadar, a iz ureda zadarskog župana navode kako će se raspored dežurnih timova objavljivati petkom.

Tzv. pripravnost se odnosi  na situacije koje zbog svoje ozbiljnosti zahtijevaju trenutni početak terapije, poput bolnih stanja upale zuba i proširenja u koštano tkivo ili traume zuba. Ove nedjelje , 20. veljače 2022. godine od 8:00- 20:00 sati u pripravnosti je stomatološki tim doktora dentalne medicine, spec. paradentologa Ivana Dežulovića. Zahvati će se obavljati u njegovoj ordinaciji na adresi ul. Nikole Matafara 2 A u Zadru isključivo uz prethodni dogovor na broj mobitela 091 735 - 1121.

Raspored stomatoloških timova uključenih u pripravnost nedjeljom i blagdanima objavljivat će se na mrežnim stranicama Doma zdravlja Zadarske županije svakog petka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.