Hrvatski radio

Radio Zadar

Uvod u gastro dio "Tuna, sushi and wine festivala"

01.02.2018.

16:32

Autor: HRT centar Zadar

Uvod u gastro dio "Tuna, sushi and wine festivala"

Uvod u gastro dio "Tuna, sushi and wine festivala"

Foto: - / -

Kao uvod u gastronomski dio Tuna, Sushi & Wine Festivala, danas je za novinare organiziran Live cooking show. Pripravljanjem specijaliteta od tune predstavio se chef Hrvoje Zirojević, te Renato Kraljev, zadarski chef i nastavnik kuharstva u Hotelijersko turističkoj i ugostiteljskoj školi u Zadru.

Na prezentaciji su predstavljeni i chefovi restorana i hotela te vinari iz Zadarske županije, koji će se sutra predstaviti specijalitetima svojih objekata i vinima, na večeri u Arsenalu, a narednih devet dana u eno-gastro kutku u palači Cedulin. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.