Hrvatski radio

Radio Zadar

Uz Grašu na Višnjiku i Tonči Huljić

04.04.2018.

08:10

Autor: rzd

Uz Grašu na Višnjiku i Tonči Huljić

Uz Grašu na Višnjiku i Tonči Huljić

Foto: - / -

Na subotnjem koncertu Petra Graše u dvorani Krešimira Čosića, Graši će se kao poseban gost zadarskog koncerta pridružiti legendarni kompozitor Tonči Huljić! Dat ćemo sve od sebe da to uistinu bude koncert i zabava za pamćenje! - poručio je također Petar Grašo uoči zadarskog koncerta.

“Počinje veliko odbrojavanje do koncerta, još nas samo koji dan dijeli od čarolije koju spremamo za dvoranu Krešimira Ćosića. Sretan sam što s nizom većih koncerata krećemo baš iz Zadra. Još je nešto karata ostalo, te se puna srca radujem svima koji će se u subotu doći zabaviti s nama. Dat ćemo sve od sebe da to uistinu bude koncert i zabava za pamćenje! Zadovoljstvo mi je i najaviti kako će mi se na pozornici pridružiti i moj dragi prijatelj i legendarni kompozitor Tonči Huljić koji će izvesti nekoliko nezaboravnih hitova!” kazao je ususret zadarskom koncertu sjajno raspoložen Petar Grašo. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.