Hrvatski radio

Radio Zadar

Uz hologram i vatromet ove godine i doček u trku

30.12.2015.

13:03

Autor: S. Dražić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Oogodišnji zadarski doček trebao bi biti možda i najbolji do sada. Ako ne najbolji onda pak s najbogatijim programom. Novogodišnju noć na otvorenom u Zadru možete dočekati na Narodnom trgu, Trgu Petra Zoranića u Varoši i na Forumu.

 

Na središnjoj pozornici na Narodnom trgu nastupit će Bepo Matešić, David Ricov i grupa Kanela, a na Forumu Black Coffee i Zadar Express. Varoš je mjesto gdje će se za glazbeni dio zabave brinuti DJ-evi i grupa Neprijatelji. A ono što će posebno zanimati posjetitelje sigurno je hologramski koncert Michaela Jacksona i skupine plesača Vista na adventskom Trgu Petra Zoranića i Pet bunara u 22 sata s kojima i počinje novogodišnji program. A neki će Zadrani doslovno utrčati u Novu godinu, naime u 23,30 krenut će utrka duga 7 km. Start je na Pozdravu suncu. A točno u ponoć sa vrha zgrade Hostela Forum trebao bi početi spektakularni vatromet koji će se , obećali su organizatori , moći vidjeti iz svih dijelova grada.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.