Hrvatski radio

Radio Zadar

Uz pomoć zadarskih olimpijaca prikupljeno 42 000 kuna

22.09.2016.

08:31

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prilozima svih sudionika proslave olimpijskih medalja Fantela-Marenić i ostalih olimpijaca koja ja održana 17. 9. 2016. na Vitrenjaku za članove Udruge za Down sindrom Zadarske županije i Dječjega vrtića „Latica“ prikupljeno je ukupno 42.218,80 kuna.

Proslavu su zajednički organizirali Jedriličarski klubovi „Uskok“ i „Sv. Krševan", a novac je ravnomjerno podijeljen Udruzi za Down sindrom Zadarske županije i Dječjem vrtiću „Latica“. 

Organizatori zahvaljuju svima koji su svojim prilozima i radom pomogli organizaciji slavlja!

Članovi Udruge za Down sindrom Zadarske županije i Dječjeg vrtića „Latica“ zahvaljuju svima na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji, a osobito inicijatoru ove akcije gospodinu Edi Fanteli!

Akcija će se nastaviti, tj. ponoviti 21. i 22. listopada 2016. za vrijeme prijave i održavanja najveće zadarske regate „Zadarska Koka 2016.“.

Ujedno obavještavaju se svi zainteresirani koji nisu bili u prilici uzeti majice, bedževe i magnete da ih mogu nabaviti u tajništvu Jedriličarskoga kluba Uskok na Vitrenjaku.

Pogledajte fotogaleriju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.