Hrvatski radio

Radio Zadar

V. Gašpar nastupa u Splitu na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske

12.03.2021.

09:03

Autor: Željko Kapelari

V. Gašpar nastupa u Splitu na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske

V. Gašpar nastupa u Splitu na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske

Foto: - / -

Nakon puno dana bez natjecanja ali i puno odrađenih treninga došlo je vrijeme da predstavnik AKOI Fortius, paraatletičar Vladimir Gašpar nastupi na svom prvom natjecanju.U dosad najvažnijoj godini u svojoj sportskoj karijeri sezonu će otvoriti ove subote u Splitu na PH.

Vladimir će bacati koplje i po prvi put disk u svojoj kategoriji F41. Za očekivati je da će u godini u kojoj ga očekuje Europsko prvenstvo u Poljskoj te niz domaćih i inozemnih natjecanja dovesti do odličnih rezultata i još novih državnih rekorda na koje nas je u prethodnom razdoblju navikao.

- Stvarno sam presretan da ću konačno nastupiti na natjecanju. Treneirao sam odlično pod vodstvom trenera Edija Stipića. Međutim, treninzi su jedno a natjecanja nešto sasvim drugo. Spreman sam i jedva čekam bacati u Splitu kako koplje tako sada i disk – ističe Gašpar.

Kruna cijele sezone za Vladu bi trebao biti nastup na PI u Tokiju(Paraolimpijske igre). Korak po korak a prvi je u Splitu u ovu subotu.

Sretno Vlado!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.