Hrvatski radio

Radio Zadar

Večeras Jole, sutra Dječji Advent uz kostimirane likove, konfete i balon-eksploziju

25.11.2022.

13:48

Autor: Radio Zadar

Advent u Zadru

Advent u Zadru

Foto: TZ Zadar / -

Nakon što je Advent u Zadru otvoren u velikom stilu s grupom Dalmatino, večeras će Zadrane zabavljati Jole. Poznat kao veliki zabavljač, rado nastupa na adventskim koncertima. 

Publici je poručio: Bit će tulum, fešta, ali na jednoj kulturnoj razini. Koncert počinje u 21 sati, ali gastronomska ponuda u kućicama dostupna je već od 10 sati ujutro sve do ponoći svaki dan, a subotom i do 1:30 sati navečer.


Organizatori zadarskog Adventa i ove su godine mislili na najmlađe posjetitelje. U subotu, 26. studenoga će se na jednako spektakularan način u 12 sati uz eksploziju balona otvoriti i dječji Advent. 


Kostimirani animatori kroz zabavu i ples tijekom dva sata programa, koji počinje u 11:30 sati, uz pomoć sportskih i zabavnih rekvizita, konfeta i spomenutog balona-eksplozije, uvest će djecu u bogati adventski program koji im je pripremljen do kraja godine.


U nedjelju ujutro zabava za najmlađe nastavlja se dječjom radionicom Frozen, na kojemu će animatori zabavljati najmlađe te im na raspolaganje dati personalizirane materijale od kojih će izrađivati prigodne radove. Iako se ovaj crtani film veže najviše za djevojčice, radionica je namijenjena i dječacima.


Animatori TOPEventsa tijekom Adventa pripremit će još nekoliko događaja za vikende uoči sv. Luce, sv. Nikole, Djeda Božićnjaka, kao i tradicionalni dječji doček Nove godine

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.