Hrvatski radio

Radio Zadar

07:19 / 28.02.2017.

Autor: HRT centar Zadar

Vedran Uranija odlučio: na lokalnim izborima predvodim pravaše

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedan od najpoznatijih hrvatskih boraca za ljudska prava, Vedran Uranija donio je odluku da predvodi pravaše kao nezavisni kandidat na slijedećim lokalnim izborima – izvijestio je HSP dr. Ante Starčević Zadarske županije.

S ciljem zaštite radnih i socijalnih prava naših građana, u zadnje vrijeme sam imao kontakata sa više političkih opcija kako bi se dodatno i kroz političku dimenziju aktualiziralo sve izraženije ugrožavanje tih prava. Na kraju sam se odlučio kao nezavisni kandidat predvoditi pravašku platformu, na čelu sa stožernom strankom HSP-om dr. Ante Starčević, kao političkom opcijom koja jedina nastoji „svim snagama“ zaštititi hrvatske građane, vratiti hrvatskim građanima dignitet, osigurati im radna i socijalna prava i u konačnici spriječiti iseljavanje naših građana u potrazi za boljim životom negdje van domovine gdje se cijeni i vrednuje rad i gdje radnik nije „gurnut“ na margine društva. – navodi Vedran Uranija u priopćenju koje je HSP AS poslao medijima. 

Predsjednik ŽV HSP AS ZŽ, Dalibor Barešić ustvrdio je da HSP AS Zadarske županije, kako su već više puta istakli, svakako radi na okupljanju kvalitetnih ljudi.

Uz nedavno pristupanje pukovnika HV-a Ante Žonija Maksana, koji će zastupati prava branitelja kroz pravašku platformu, sada smo stupili i u suradnju s Vedranom Uranijom koji će zastupati radna i socijalna prava naših građana. Kvalitetan program, kojeg pravaši zasigurno imaju, zahtjeva i suradnju sa kvalitetnim ljudima kojima je stalo do naših građana, radnika i branitelja. Vjerujem da će građani zadarske županije to prepoznati i dati nam povjerenje da zaustavimo daljnju devastaciju gospodarstva i iseljavanje hrvatskih obitelji – istaknuo je Dalibor Barešić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.