Hrvatski radio

Radio Zadar

Velika biciklijada i svečanost u dvorištu škole

03.05.2019.

06:34

Autor: SJM

foto: Prirodoslovno-grafička škola Zadar

foto: Prirodoslovno-grafička škola Zadar

Foto: - / -

Pozivaju se građani svih generacija na veliku gradsku proljetnu biciklijadu »Grad pripada i nama!« u sklopu Eko dana . Start je udanas u 17.30 sati ispred Hotelijersko – turističke i ugostiteljske škole Zadar, a cilj je u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole, u Parku Vladimira Nazora.

"Kemija hrane" naziv je radionice koja se održava u Prirodoslovno-grafičkoj školi  gdje će se od 10 i 30 sati održati radionica za učenike 7. I 8.razreda osnovne škole. Tamo će doznati kako se ispituje sastav namirnica. 

Prirodoslovno-grafička škola Zadar u sklopu Eko dana uz ovogodišnjeg partnera Hotelijersko – turističku i ugostiteljsku školu Zadar tradicionalno organizira veliku gradsku proljetnu biciklijadu pod nazivom »Grad pripada i nama!«. Start je u 17.30 sati ispred Hotelijersko – turističke i ugostiteljske škole Zadar a cilj je u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole, u Parku Vladimira Nazora, kod Foše. Pozivaju se  građani svih generacija da se priključe biciklijadi kojom se želi naglasiti da ovaj grad i njegove ulice pripadaju i biciklistima, a ne samo motornim vozilima. Biciklijada je rekreativnog a ne natjecateljskog duha. Nakon biciklijade u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole održat će se bogat zabavno-glazbeni program uz izvlačenje lutrije gdje je glavna nagrada bicikl.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.