Hrvatski radio

Radio Zadar

Veliko srce zadarskih sportaša

20.12.2019.

14:36

Autor: Željko Kapelari

Veliko srce zadarskih sportaša

Veliko srce zadarskih sportaša

Foto: - / -

Hrvatski zbor sportskih novinara - sekcija Zadar već petu godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizirao je humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu u Samostanu Svetog Frane.

 

Odaziv zadarskih sportaša i ovog puta bio je velik. Prikupljenim je i više nego zadovoljan Igor Blaslov iz Udruge Jakova Zadranina koja djeluje pri Samostanu Svetog Frane. Akciju su podržali i ovog puta svi brojni sportaši koji se trenutačno nalaze u rodnom gradu. Nazočni su tako bili i veslački i jedriličarski olimpijci Branimir Vujević i Petar Cupać.

Ono što je najvažnije je da su Zadrani još jednom pokazali koliko je veliko njihovo srce kada treba pomoći najpotrebitijima.

Inače, predstavnici HZSN- sekcija Zadar su i prije dva tjedna s još dvije udruge, KK Diadora Entuzijasti i Humanitarna udruga Antonio Jurjević sudjelovali u velikoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi gdje je prikupljeno čak 55 doza krvi.

 

prilog Željka Kapelarija

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.