Hrvatski radio

Radio Zadar

Veseli prosinac za djecu dječjeg vrtića Ražanac

23.12.2016.

16:30

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dječji vrtić Ražanac započeo je s radom u rujnu ove godine te djeluje na podučju Općine Ražanac. Trenutno vrtić pohađa 40 djece. U prosincu su njegovi djelatnici organizirali mnogo zanimljivih događanja kako za djecu tako i za roditelje.

U utorak 06.12.2016 djecu koja pohađaju vrtić posjetio je Sveti Nikola. Djeci je podijelio darove te se družio s njima i djelatnicima vrtića.

U četvrtak 15.12.2016. održana je radionica za djecu i roditelje na kojoj su se izrađivali razni božićni ukrasi te čestitke. Svi ukrasi izrađeni na radionici bit će donirani humanitarnoj akciji za prikupljanje sredstava za pomoć učenici OŠ Jurja Barakovića Ražanac.

U utorak 20.12.2016. župnik Župe Ražanac Don Filip je blagoslovio prostor vrtića.

U srijedu, 21.12.2016. organizirano je Božićno druženje za roditelje i djecu, gdje su djeca roditeljima prezentirala kratki program koji su naučili uz svoje odgajateljice. Također, gost na druženju bio je i Djed Božićnjak koji je djeci podijelio poklone.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.