Hrvatski radio

Radio Zadar

VIDEO: Kako je prošao doček Nove u Zadru i što od nje očekuju

03.01.2017.

10:54

Autor: Jelena Tomac

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novu godinu mnoštvo Zadrana dočekalo je na otvorenom. Uz veliku proslavu na Narodnom trgu, zabava uz svirke organizirana je na više mjesta u gradu. A veselo je bilo i u ugostiteljskim objektima i to do dugo u noć.

Na prepunom Trgu Zadrane je u Novu godinu uveo Ivan Zak.

Zdravlje mir i sreću i onda će imat sve ostalo - poručio je Zadranima Ivan Zak.

Za zagrijavanje je bila zadužena klapa Intrade, a zagrijavali nisu samo Zadrane:

Došli smo iz Rijeke, ovo je predivna zabava. Čestitke klapi Intrade koju pratimo zadnjih deset godina stalno. - zadovoljni su dolaskom u Zadar Riječani.

Za mikrofonom je Tomislavu Braliću nakratko pomogao poseban gost, Viktor.

Ma Viktor je naš prijatelj, pozdravljam ga, doša je iz Rijeke, za Božić i Novu godinu podilia s nama tu radost, i tu našu pismu Croatio iz duše te ljubim koju je cili trg piva cili Zadar, fala svima, sritna Nova godina svima nek vam bude sriće zdravlja i pisme. - čestitao je Zadranima Tomislav Bralić.

 Kalelargom je odzvanjao jazz, a zadarski Forum plesao je u ritmu rocka. Uz Zadrane, Novu godinu na Poluotoku su dočekali i brojni gosti, iz Karlovca, Dubrovnika... Za svakoga ponešto, na više mjesta u gradu. A na svakom od njih, ista poruka:

Sretna nova godina!


A što Zadrani žele i očekuju od 2017. godine.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.