Hrvatski radio

Radio Zadar

Vinski znalci u Novalji na Pagu

29.06.2020.

09:06

Autor: Radio Zadar

Vinski znalci u Novalji na Pagu

Vinski znalci u Novalji na Pagu

Foto: - / -

Danas se u hotelu Olea u Novalji na otoku Pagu održava Konferencija vrhunskih vinskih znalaca - Wine Vip Event otoka Paga. Program započinje u 14 sati a namijenjen je ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

Cilj skupa je podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Iznimno kvalitetna predavanja i prezentacije vodit će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni i MasterChefovi. Među njima su: Mira Šemić, Suvad Zlatić SUWI, Dragan Jovanović, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Luka Dančulović i mnogi drugi.

Neke od tema su: Težnja ka izvrsnosti i kako podići razinu kvalitete na viši nivo, zatim – Nezaustavljiv – tvoje radno mjesto - tvoja pozornica, Kuharske i barmenske radionice i sl.

Program Wine Vip Eventa održava se od 14.00 do 20.00 sati, a nakon službenog djela sllijedi tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina na kojoj mogu sudjelovati samo gosti koji su sudjelovali u edukacijama i radionicama. 

U event i ove godine organizator, Dantes sa timom agencije RICERCA MERCATO je uključio Ugostiteljske škole kao i visoku školu ASPIRA s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Konferencija se održava uz potporu Ministarstava turizma i poljoprivrede, a partner događaja je Hrvatska turistička zajednica.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.