Hrvatski radio

Radio Zadar

Vjetar čupa stabla, telefonske stupove i ruši crijep

29.10.2018.

17:13

Autor: Vladimir Šetka

Vjetar čupa stabla, telefonske stupove i ruši crijep

Vjetar čupa stabla, telefonske stupove i ruši crijep

Foto: - / -

Osim poremećaja u prometu na zadarskom je području jugo srušilo više stabala i telefonskih stupova, doznajemo u Centru 112. Tako je zbog srušenoga stupa na kolniku u Kukljici zabilježena lakša prometna nesreća.

Veliko stablo srušilo se u Biogradu pokraj autokampa Soline. Vjetar je stabla srušio i pokraj crkve na Ploči, u Ulici Svetoga Vinka Paulskoga, te veliku granu u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru. Telefonski stup srušio se i u Crnome, a iz Sali na Dugom otoku javili su da je vjetar s crkvenoga krova rušio crijep. 

Od 18 sati dobili smo vijesti o novim rušenjima stabala - na Krešimirovoj obali, Obali kneza Trpimira, Kampusu, Putu Dikla, Putu Nina, Zrinsko-frankopanskoj, a jedrilicu u uvali Maestral valovi su odsukali dalje od obale. Srerćom, kako doznajemo nema ozlijeđenih ni ozbiljnije materijalne štete. Povremeno u nekim dijelovima grada i županije dolazi do prekida u opskrbi električnom energijom. 

 

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.