Hrvatski radio

Radio Zadar

VK Zadar 1952 domaćin drugog turnira Regionalne lige

13.01.2022.

17:41

Autor: Željko Kapelari

Regionalna liga na Višnjiku

Regionalna liga na Višnjiku

Foto: Željko Kapelari / HRT Radio Zadar

Od petka do nedjelje Vaterpolski klub Zadar domaćin je 2. turnira Regionalne Vaterpolske lige koji će se igrati na zadarskom Višnjiku.

 Još odrađujemo zadnje pripreme ali vjerujem da će sve biti u najboljem mogućem redu. Imamo iskustva u organizaciji raznih događaja tako da sam uvjeren da će se svi naši gosti osjećati ugodno i da će cijeli turnir biti odrađen na visokom nivou – ističe trener VK Zadra 1952, Goran Jovančević.


Uz Zadrane na turniru će nastupiti još riječko Primorje, VK Valis, VK Cattaro, VK Zemun i splitski POŠK.


 - Rezultatski gledano vidjet ćemo kako će to sve izgledati. Niti jedna momčad neće nastupiti u svom najjačem sastavu radi poznatih problema s covidom 19. Svi smo u istom košu, međutim, sportaši, ma svi i inače u datom trenutku moraju dati najviše od sebe pa će se vidjeti za što će to u konačnici biti dovoljno – pridodao je još Jovančević.


Isto kad i ovaj turnir u Zadru u Zrenjaninu će se igrati drugi turnir. Tamo će snage odmjeriti VK Vojvodina, VK Proleter, AVK Triglav, VK Medveščak, VK Nais i VK KPK.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.