Hrvatski radio

Radio Zadar

Vladimir Čačić - HNS-ov kandidat za zadarskog župana

22.04.2013.

11:48

Autor: Božidar Kolega

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kandidat Hrvatske narodne stranke za zadarskog župana je Vladimir Čačić , a za zamjenike Vesna Sabolić i Joško Mikelić. Kandidati su predstavljeni na današnjoj konferenciji za novinare.

Mi smo očekivali da ćemo na izbore izaći u koaliciji sa SDP-om, no nismo se uspjeli s njima dogovoriti na županijskoj razini, pa izlazimo sa svojim kandidatima i u koaliciji sa Hrvatskom strankom zelenih i Savezom hrvatskih umirovljenika i seniora, rekla je predsjednica županijskog HNS-a Vesna Sabolić.  Također je istaknula da joj je posebno zadovoljstvo što će upravo s tim timom izaći na izbore:

Iz razloga što su i Vladimir Čačić i Joško Mikelić dragovoljci Domovinskog rata. Mislimo da je jako važno da u našem programu imamo posebnu zastupljenost i posebne programe vezane za branitelje.

rekla je Vesna Sabolić.

 

Kandidaturu za župana sam prihvatio jer smatram da naša stranka ima najbolji tim obrazložio je svoju odluku Vladimir Čačić:

 

U uspjeh vjerujem jer vam kažem da smo mi velika promjena. Da se u 20 godina ove županije nikada timski nije upravljalo i da je to razlog što naša županija nepotrebno zaostaje. I ja smatram da bi ovaj tim našu županiju za 6 ili 7 godina doveo da nam Istarska županija gleda u leđa po uspješnosti, po razvijenosti i općenito po standardu građana i po onome što mi možemo učiniti.

 

Joško Mikelić kazao je kako smatra da nakon 33 godine rada u poduzetništvu poznaje problematiku malog i srednjeg poduzetništva te da tu mogu napraviti bitne pomake. Na konferenciji je  predstavljen i kandidat koalicije HNS-HSS za načelnika općine Sveti Filip i Jakov Joško Jukić te kandidat za zamjenika Slavko Pedisić gdje očekuju pobjedu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.