Hrvatski radio

Radio Zadar

Vozio pijan, bez dozvole, a auto pun ukradenih stvari

31.01.2022.

10:22

Autor: tp

Prometna policija

Prometna policija

Foto: Ilustracija / Shutterstock

U vozilo koje je zaustavljeno policija je pronašla više ukradenih stvari, neke od njih bile se ukradene istoga dana, a ostale potjeću od provale u Karinu Gornjem. Osumnjičenik je vozio automobil bez vozačke dozvole i pod utjecanjem alkohola. 

Zadarska je policija u rutinskoj prometnoj kontroli otkrila je počinitelja više provala i krađa. U subotu oko 23 sata u Ulici Petra Skoka u Zadru zaustavljeno je osobno vozilo zadarskih registracija kojim je upravljao 21-godišnjak. Otkriveno je da je mladić vozio bez dozvole i pod utjecajem alkohola od 0,66 promila alkohola. Uz to u automobilu je i pronađen alat. Istragom je otkriveno da su bušilica i razni drugi alati vrijedni oko 4 tisuće kuna ukradeni tog dana u Ulici kralja Dmitra Zvonimira. K tome osumnjičen je da je 20. siječnja ove godine u Gornjem Karinu iz kombi vozila 48-godišnjeg vlasnika odnio novčanik i ručni sat. Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, a sankcioniran je i za prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.