Hrvatski radio

Radio Zadar

Vraća se Zrmanja Adventures Festival

17.05.2022.

19:49

Autor: fm

.

.

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Nakon duge i neugodne dvogodišnje stanke, Riva Rafting Centar u suorganizaciji s TZ grada Obrovca organizira Zrmanja Adventures Festival koji će se održati od 25. do 31. srpnja.


Sedmodnevni festival donosi obilje rekreacije i sporta u povijesnom gradu braće Kurjaković koji leži na prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje, nastavno s Novigradskim morem pa sve do Masleničkog mosta.


Organizatori su pripremili raznovrstan "povratnički" program: ulični basket, skokove u vodu s obrovačkog mosta, plivanje, vaterpolo turnir, stand-up utrke na stazi Malog princa (od Jankovića buka do mosta), kajak utrke “Dva mosta”, od Masleničkog mosta do obrovačkog mosta te gradski trail: ”Trail Braće Kurjaković”. Zbog geografske specifičnosti terena gdje je smješten grad Obrovac, stvorena je nesvakidašnja mogućnost da to ne bude klasična ulična gradska utrka već gradski trail, sa svim elementima i posebnostima terena koje su nužne za tako nešto.


U tjednima koji slijede očekuju nas detaljnije informacije o novom izdanju Zrmanja Adventures Festivala.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.