Hrvatski radio

Radio Zadar

Vratit ću se Zadre

14.09.2015.

13:03

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ljetu samo što nije kraj, fešte su iza nas, školarci su zauzeli školske klupe, studenti se bore s ispitima, pripremaju za „nove pobjede“ i odlaske u druge gradove.

E pa bio bi red da ih ispratimo kako treba, poručuje mladež Udruge Brodarica, koja već drugu godinu za redom organizira manifestaciju pod nazivom „Vratit ću se Zadre“. Na taj način pozdravljaju svoje prijatelje koji odlaze na studij u druge gradove te se na neki način opraštaju i s ljetom.

Vrijeme je da zafeštamo još jedanput kako treba. Stoga vas pozivamo da u subotu, 19. rujna u 20:00 sati, dođete u park „Sfinga“ i ispratite naše studente i ljeto. Prošle godine smo se odlično zabavili, a ove godine vjerujemo da će nam biti još bolje, poziva mladež Brodarice.

U parku „Sfinga“ sve koji dođu zabavljat će Neprijatelji – Dino Dvornik tribute band koji nosi titulu jednog od najboljih tribute bandova u Hrvatskoj. Nakon funky ritma, slijedi onaj malo žešći za koji će se pobrinuti Dj Marco Cole koji već neko vrijeme zabavlja klupsku publiku diljem Hrvatske. Ne preostaje vam ništa drugo nego doći, odlično se zabaviti, pozdraviti ljeto i studente uz tradicionalnu Vratit ću se Zadre

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.