Hrvatski radio

Radio Zadar

Vruće Petrčko lito 2022: Daleka obala, Marko Škugor, klape...

10.07.2022.

12:40

Autor: Radio Zadar

Petrčko lito 2022.

Petrčko lito 2022.

Foto: TZ ZD / TZ ZD

Vruće ljeto u Petrčanima na petrčkoj rivi nakon nekoliko godina zatišja donosi donosi dobru zabavu. Turistička zajednica grada Zadra, u suradnji s Mjesnim odborom Petrčane, organizirala je program u kojem nastupaju poznata imena zadarske i hrvatske scene.„Lito 2022.“ otvoreno je Zumba partyjem, potom evergreenima u izvedbi Đanija Stipaničeva i Nere Gojanović. Jučer je Petrčance i njihove goste zabavljala klapa Puntamika. Uz svoje standardne hitove Oči boje lavande, Noć punog miseca, Plavi anđele, Škuribanda, Sentimento i druge, publici su predstavili svoju novu pjesmu Dalmacija, to je srce moje.


Početak svih koncerata je u 21 sat, uz besplatan ulaz.

Do kraja srpnja bit će još koncerata i zabavnih događanja.
Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja 5. kolovoza nastupa Daleka obala. Grupa koje je „žarila i palila“ devedesetih godina prošlog stoljeća zadržala je staru energiju, a uz „blagoslov“ legendarnog Marijana Bana, Jakša Jordes uspješno je na sebe preuzeo nimalo laganu ulogu pjevača.
Tonka, Roza, Morska vila, Ruzinavi brod, Osamdesete i Noć je prekrasna obećavaju još jednu prekrasnu noć u Petrčanima.U kolovozu još jednom dolazi Nera Gojanović, koja će ovog puta u društvu Vladimira Garića i Gordane Pavić izvesti talijanske kancone i evergreene. Za blagdan Velike Gospe 15. kolovoza nastupa Marko Škugor, svojedobno poznati klapski tenor koji je s „Klapom s mora“ nastupio na Eurosongu, kasnije poznat po duetu s Oliverom Dragojevićem na pjesmi „Samo s tobom sam upoznao ljubav“ i pobjedi na Splitskom festivalu 2018. godine. Svi ljubitelji Markovih pjesama, njegovog snažnog glasa i neosporive emocije, mogu ga čuti uživo na petrčkoj rivi.Rockatansky Band, Vista Band i klapa Puntamika vraćaju se još jednom u kolovozu, a sve krajem rujna završava onako kako je i započelo, zumba partyjima. Početak svih koncerata je u 21 sat, uz besplatan ulaz.


Program:

2. srpnja Zumba Party

6. srpnja Evergreen Night - Đani Stipaničev Nera Gojanović & Nera Gojanović

9. srpnja Klapa Puntamika

13. srpnja Vista Band

15. srpnja Rockatansky Band

16. srpnja Zumba Party

20. srpnja Kantalice

27. srpnja Điran Association

30. srpnja Zumba Party

3. kolovoza Zumba Party

5. kolovoza Daleka obala

10. kolovoza Italian Canzones and Evergreens - Nera Gojanović, Vladimir Garić & Gordana Pavić

13. kolovoza KUD Sveti Donat

15. kolovoza Marko Škugor

18. kolovoza Vista Band

24. kolovoza Rockatansky Band

27. kolovoza Klapa Puntamika

31. kolovoza Zumba Party

3. rujna Zumba Party

21. rujna Zumba Party

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici