Hrvatski radio

Radio Zadar

"Vukovaru za dar" neće se održati na uobičajen način ali neće ni izostati

02.12.2020.

15:41

Autor: HRT Radio Zadar

"Vukovaru za dar" neće se održati na uobičajen način ali neće ni izostati

"Vukovaru za dar" neće se održati na uobičajen način ali neće ni izostati

Foto: - / -

Tradicionalna humanitarna akcija „Vukovaru za dar“ koju organizira Hrvatska katolička udruga medicinskih sestara i tehničara Zadar, uz supokroviteljstvo Zadarske županije i Grada Zadra ove se godine zbog loše epidemiološke slike u cijeloj Hrvatskoj na žalost neće održati na uobičajen način.

No kako bi ipak pomogli Vukovaru i tamošnjim potrebitim obiteljima, akcija će se obilježiti na način da će se pokušati prikupiti što više novčanih sredstava za Caritas Vukovarskog dekanata.

Kako su mnoge obitelji i dalje bez posla i prihoda, a police tamošnjeg Caritasa prazne, pozivaju se svi ljudi dobre volje da novčano pomognu gradu heroju. „ Svaka, čak i mala novčana pomoć dobro je došla, a zajedno možemo puno učiniti.“- poručila je počasna predsjednica ove udruge s.Melhiora Biošić.

Pozivamo vas stoga da i ove godine pokažemo veliko srce za Vukovar uplatom donacija Župi Svetog Josipa Radnika na IBAN HR 07 2500 0091 10 20 34879 otvoren kod Adikko banke. Kod opisa donacije navesti „za Caritas Vukovarskog dekanata“

U nadi da ćete se odazvati 25. Humanitarnoj akciji u ovim čudnim vremenima srdačno vas pozdravljamo - poručuju organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.