Hrvatski radio

Radio Zadar

Za cijepljenje zatvoren Višnjik, a otvorene Ravnice

29.07.2021.

13:10

Autor: tp

Za cijepljenje zatvoren Višnjik, a otvorene Ravnice

Za cijepljenje zatvoren Višnjik, a otvorene Ravnice

Foto: - / -

Od ponedjeljka sljedećeg tjedna zatvara se za cijepljenje punkt na Višnjiku i građani koji se žele cijepiti po prvi ili primiti dtugu dozu cjepiva moći će to obaviti na Ravnicama od 7 do 13 sati radnim danom.

Uz prethodnu najavu ponedjeljkom i utorkom drugu dozu moći će primiti građani Hrvatske iz drugih županija koji se nalaze u Zadarskoj županiji. 

Od 2. kolovoza 2021. godine  nova privremena  lokacija punkta za cijepljenje je  Športsko rekreativni centar Ravnice ( ŠRC Ravnice) u Zadru na  adresu Marka Marulića 5, dok se punkt za cijepljenje ŠC Višnjik privremeno zatvara.  Punkt za cijepljenje  ŠRC Ravnice radit će u jednoj smjeni od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju od 7 do 13 sati, a rad subotom uvest će se sukladno broju zainteresiranih. Građani će se bez prethodne najave moći cijepiti s Comirnaty cjepivom protiv bolesti COVID-19 proizvođača Biontech Pfizer. Uz prethodnu najavu ponedjeljkom I utorkom u vremenskom razdoblju od 10 do 11 sati cijepit će se osobe koje su u drugim županijama primile prvu dozu cjepiva Moderna,  od 11 do 12 sati osobe uz prethodnu najavu koje su u drugim županijama primile prvu dozu cjepiva Astra Zeneca te petkom u vremenskom razdoblju od 11 do 12 sati uz prethodnu najavu cijepit će se osobe s Janssen cjepivom proizvođača Johnson&Johnson.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.