Hrvatski radio

Radio Zadar

Za demokratski, socijalni i gospodarski razvoj Zadra

11.04.2013.

12:59

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ivi Biliću za gradonačelnika Zadra i njegovim zamjenicama, liječnici Ljiljani Klarin te savjetnici ministra obrazovanja, Sabini Glasovac, podrška koalicije SDP-a, HNS-a, HSLS-a, DSU-a i Zelenih.

Koalicija SDP-a, HNS-a, HSLS-a, DSU-a i Zelenih danas je predstavila zajednički tim za lokalne izbore u Gradu Zadru, uvjereni kako će im konačno donijeti izbornu pobjedu. Podupiru za gradonačelnika bankara Ivu Bilića i kandidatkinje za njegove zamjenice liječnice Ljiljanu Klarin i savjetnicu ministra obrazovanja Sabinu Glasovac. Istaknuvši kako će voditi pozitivnu kampanju, Bilić je rekao kako ih spaja demokratska opredijeljenost, socijalna osjetljivost i želja za gospodarskim razvojem grada te dodao čiji interesi će im biti na prvom mjestu:

"Taj interes će biti samo i isključivo interes Zadranki i Zadrana. Nitko i ništa neće biti iznad tog interesa, a posebno ne privilegirani, koji često kroz gradsku administraciju i sustav gradskih poduzeća djeluju s privatnim interesima. To naša koalicija i naš tim neće dopustiti."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.