Hrvatski radio

Radio Zadar

Za sav promet otvorena autocesta A1 od Posedarja do sv. Roka

18.04.2022.

10:43

Autor: Radio Zadar

A1 Sveti Rok

A1 Sveti Rok

Foto: AUTOR Marko Dimic / Pixsell

Za sve skupine vozila otvoreni su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče; Paški most; Krčki most; državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-DC3).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te na Mostu dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Povodom blagdana Uskrsa zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1) bit će na Uskrsni ponedjeljak (18. travnja) od 14 do 23 sata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Popodne uz Radio Zadar

Popodnevni program Radio Zadra donosi u vaše domove najbolju domaću i stranu glazbu. Poslušajte naš glazbeni vremeplov Rollercoaster. Utorkom i četvrtkom od 16. i 15 donosimo najave i osvrte kulturnih događanja, a od od 18 do 19 sati slušate novosti s glazbene scene, naše i strane

Poslušajte u Slušaonici