Hrvatski radio

Radio Zadar

Za sudjelovanje na radionicama izrade jaslica, javite se u Narodni muzej

08.12.2016.

08:32

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Od radova nastalih na radionicama formirat će se velike jaslice koje će svi posjetitelji moći vidjeti od ponedjeljka, 12. prosinca. Na radionicama i demonstracijama možete sudjelovati svakim radnim danom od 9 do 21.

U Gradskoj loži održne suradionice izrade jaslice pod stručnim vodstvom gospođe Elzbiete Lang, gošće iz Povijesnog muzeja grada Krakova, te radionica filcanja pod vodstvom gospođe Hanje Kresović.

U četvrtak, 8. prosinca, radionice se nastavljaju s djecom iz dječjeg vrtića „Vrška vila“ s početkom u 9 sati.

U subotu 11. prosinca i nedjelju 12. prosinca, u Gradskoj loži u jutarnjim satima postavljati će se jaslice, te svi posjetitelji mogu doći i sudjelovati.

Od radova nastalih na radionicama formirat će se velike jaslice koje će svi posjetitelji moći vidjeti od ponedjeljka, 12. prosinca. Sav materijal za izradu jaslica osigurava Narodni muzej Zadar.

Na radionicama i demonstracijama možete sudjelovati svakim radnim danom od 9 do 21.

Tijekom posjeta izložbi, možete pogledati film na kojem se prikazuje cijeli proces načina izrade jaslica.

Slobodnih mjesta za radionice još ima, stoga se svi zainteresirani mogu prijaviti na e-mail adresu: pedagog@nmz.hr ili na broj telefona 023/251-851.

Izložba se može posjetiti svakim danom u vremenu od 9 do 21 sat.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.