Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar Adventure - sajam aktivnoga admora

24.09.2016.

14:32

Autor:

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bogato subotnje jutro na Forumu. Uz Kids’ Day Zadar Dogus Basketball Tournament. No to nije sve, jer se na Forumu predstavio i Zadar Adventure - ponuda aktivnog tipa odmora u Zadru i zadarskoj regiji.

Predstavljene su najatraktivnije outdoor aktivnosti na ovom prostoru: jedrenje, surfanje, vožnja quadovima, buggijima, jahanje, kayaking, rafting, penjanje, free-climbing, big game fishing, ribarenje, biciklizam, paintball, bungee jumping, jeep safari i druge.

Zadarska regija poznata je u svijetu kao jedna od najatraktivnijih na Mediteranu. Mnogi poduzetnici, vlasnici agencija prepoznali su taj potencijal i stvorili ponudu koja znatno obogaćuje boravak turista i pruža im razlog da čim dulje ostanu u Zadru i regiji. Prezentacija se organizira u okviru PPS projekta Hrvatska 365. Kako bi čim veći krug ljudi bio upoznat sa cjelokupnom ponudom, a nakon uspješnih prvih prezentacija, u organizaciji TZ grada Zadra predstavljamo po treći put aktivnu ponudu na ovom području.

Svoju ponudu predstavili su Terra Travel, Zzuum Active Vacation, Kayak and bike tours, Jeep Safari, Riva Rafting, Feral-Tours, Adventure Park (u Kožinu), Zadar Outdoor, Mountain Traveller Croatia, Zadar Archipelago i Ronilački centar Zlatna luka. 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.