Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar domaćin prvog velikog treninga jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske

19.02.2022.

18:28

Autor: HRT Radio Zadar

Aktivna Hrvatska

Aktivna Hrvatska

Foto: PR / arhivska fotografija

Zadar je domaćin velikom treningu jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske. Tim vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta vježbat će s građanima pored Pozdrava Suncu u subotu, 9. travnja u 17 sati. 

Vježbači se već sad, zbog ograničenog broja, mogu prijaviti za trening putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr.


Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta u Zadru su Grad Zadar i TZ Grada Zadra. Trenerski tim predvodi kineziolog Drago Pezić. Trening je namijenjen svim generacijama, izvodi se vlastitom tjelesnom težinom uz stručno vodstvo trenera projekta.


Aktivna Hrvatska do sada je na treninzima u devet godina okupila više od 40 tisuća građana. „Broj onih koje je naša poruka potakla na vježbanje broji se u stotinama tisuća. No, nažalost potrebno je stalno poticati i afirmirati ljude jer s vremenom interes opada. U sezoni pred nama krećemo u odlučnu borbu za promjenu životnih navika Hrvatske, a posebno se veselimo treningu u Zadru!“ – izjavio je trener Drago Pezić.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.