Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar i 2017.. domaćin utrke Wings for life

13.07.2016.

15:20

Autor: Grad Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grad Zadar i dogodine će biti domaćin četvrte po redu svjetski poznate humanitarne utrke Wings for life - World run 2017. Zaključeno je to na radnom sastanku koji je gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta održao sa Zoranom Kosanovićem iRenatom Miličević iz organizacijskog tima Red Bulla.

Humanitarna utrka Wings for life bit će održana 7. svibnja 2017. godine.

-Na ovogodišnju utrku u Zadru registriralo se preko sedam tisuća sudionika, a preko službene web stranice samu utrku pratilo je pola milijuna posjetitelja, naglasio je Kosanović te istaknuo kako su vijesti s utrke u Zadru doprle do preko 15 milijuna ljudi diljem svijeta. 

Izažavajući zadovoljstvo organizacijom ovog humanitarno-sportskog događaja, a još više željom organizatora da se WFL u Zadru održava i dalje, gradonačelnik Kalmeta je posebno naglasio sportsku i prijateljsku atmosferu u kojoj sudionici utrke ne teže samo rezlutatu nego i druženju, opuštanju, a posebno sudjelovanju u humanitarnim aktivnostima.

Grad Zadar je ponosan domaćin ove spektakularne manifestacije i možete biti sigurni kako će i iduća utrka u Zadru biti besprijekorno organizirana u našem zajedničkom partnerstvu. Radujem se novom startu unedjelju 7. svibnja 2017. godine, zaključio je Kalmeta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.