Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadar Youth Challenge – Prijavi se i razvij svoju ideju!

20.11.2019.

16:12

Autor: HRT Radio Zadar/Priopćenje

Zadar Youth Challenge – Prijavi se i razvij svoju ideju!

Zadar Youth Challenge – Prijavi se i razvij svoju ideju!

Foto: - / -

Ako si mlad, nezaposlen i imaš poduzetničku ideju, a ne znaš kako ju razviti i ostvariti, Zadar Youth Challenge potaknut će te da postaneš poduzetnik. Zadra Nova nositelja je projekta koji će se održati 25. i 26. studenoga u zadarskom COIN-u.

Ne propusti  Zadar Youth Challenge! Događaj koji je namijenjen upravo tebi! Ako si mlad (18 do 30 godina), nezaposlen i imaš poduzetničku ideju, a ne znaš kako ju razviti i ostvariti, Zadar Youth Challenge potaknut će te da postaneš poduzetnik. Također, dobit ćeš priliku povezati se sa svojim vršnjacima, postojećim poduzetnicima i tvrtkama te drugim kreativnim pojedincima koji stvaraju promjene. Kroz projekt "SOS – Surađuj i ostvari sebe" odabrani sudionici dobit će priliku za razvijanje poduzetničke ideje timskim radom i kombiniranjem tri ključne riječi, a sve uz potporu stručnog mentora. Ideje će biti prezentirane pred javnošću i stručnim žirijem, a najbolja će biti i nagrađena.

Zadar Youth Challenge održava se 25. i 26. 11. u prostorijama COIN-a s početkom u 9 sati!

Prijavi se putem poveznice, broj sudionika je ograničen i prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja, zabavi se i razvij svoju poduzetničku ideju. Sve informacije o projektu i Zadar Youth Challenge možete pronaći na društvenim mrežama (FB: "SOS – Surađuj i ostvari sebe").

Projekt SOS je financiran iz „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020" Europskog socijalnog fonda  kroz natječaj „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III" ukupne vrijednosti 1.925.833,68 HRK. Uz nositelja projekta Agenciju za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, partneri na projektu su Zadarska županija i Hrvatski zavodom za zapošljavanje.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.