Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarska bodybuilderica na Europskom prvenstvu

10.05.2019.

09:53

Autor: HRT Radio Zadar

Zadarska bodybuilderica na Europskom prvenstvu

Zadarska bodybuilderica na Europskom prvenstvu

Foto: - / -

Zadranka Vanja Tokić (39) vratila se iz Španjolske (Santa Suzana) gdje je sudjelovala na Europskom prvenstvu u body buildingu kao dio hrvatske body building reprezentacije koju je činilo 16 natjecatelja.

Vanja je nastupila  u kategoriji Masters bikini fitness i  iako nije imala odvojenu kategoriju po visini, ušla je u top 20 Masters bikinica u Europi. Ovo je više nego uspješan plasman naše Zadranke koja se body buildingom, uz pomoć svog oca i trenera Zorana Tokića  počela baviti tek prije nešto više od godinu dana.

„Presretna sam što mi se pružila prilika nastupiti na Europskom prvenstvu i iz prve ruke vidjeti kako to izgleda na europskoj pozornici. Samo to smatram velikim uspjehom i nagradom za sav moj trud i odricanja u proteklih godinu dana. Iako je body building individualan sport, svi smo djelovali kao ekipa i timski radili, međusobno se bodrili i podržavali. Stoga smatram da smo do sada najuspješnija IFBB reprezentacija“, rekla je Vanja.

Natjecanje se održalo u Španjolskoj, Santa Suzani, a sudjelovalo je  oko 1200 natjecatelja iz 45 zemalja.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.